Turnsport voor iedereen

Sponsormogelijkheden

 

Sponsor Screen

Op een goed zichtbare plaats hangt in de Topturnhal te Izegem een beeldscherm. Hierop verschijnen de sponsors om beurt en volgens de gekozen formule. Het beeldmateriaal wordt aangeboden door de sponsor of wordt opgemaakt door Gym Izegem en voor akkoord voorgelegd aan de sponsor. Indien Gym Izegem het beeldmateriaal aanmaakt voorziet de sponsor het nodige materiaal om een degelijke presentatie mogelijk te maken. Daarnaast wordt het scherm ook gebruikt  voor mededelingen van de club.

De website

Op de website worden de bedrijfslogo’s van onze sponsors gepubliceerd. Van daaruit kan via hyperlink worden doorgesurfd naar de webpagina van de desbetreffende sponsor.

Evenementen georganiseerd door Gym Izegem vzw zelf

Op alle evenementen georganiseerd door Gym Izegem vzw wordt reclame gemaakt voor onze sponsors, tenzij dit niet toegelaten is. De bedrijfsnaam wordt afgeroepen en/of weergegeven op het sponsor screen en de videoprojectie van het desbetreffende evenement. Bedrijfslogo’s worden vermeld in de programmaboekjes en op eventuele affiches.

Sponsorcontract

Bekijk ons sponsorcontract

 

Online shoppen en Gym Izegem steunen? Dat kan!

Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Huh? Online shoppen en steunen? Hoe kan dat ?

Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je GYM IZEGEM gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?

Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/gymizegem).
Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
De shop betaalt een percentje aan onze club. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100.

Via www.trooper.be/gymizegem kan je heel wat meer kopen dan wafels.

Shop bij meer dan 300 webshops:

Massa’s electronica & veel meer (Coolblue, Krefel, Selection…)
Het meest fantastische speelgoed (Bol.com, Dreamland, Fun, Playmobil, Maxitoys…)
Een leuk weekendje weg (Booking.com, Expedia, Cheaptickets, Centerparcs…) 4. Mooie kleren (JBC, De Bijenkorf, Torfs, Brantano….)
Een lekker parfum/mooie make-up (ICI Paris XL, Farmaline,…)
Een cadeautje (FonQ, Your Surprise, Tadaaz, Mamzel, Coolgift…)
Het beste eten en drinken (Collect&Go, Takeaway, Lidl, Wijnvoordeel,…)
En nog veel meer…

Heb je nog iets nodig? Koop dit al eens via www.trooper.be/gymizegem. Dan weet je al hoe het moet ;-). Like zeker ook de Trooperpagina op Facebook, dan blijf je op de hoogte van al het nieuws.

Belangrijk : Trooper werkt goed, maar alleen als wij er ons als leden écht achter smijten en de nodige mond-aanmondreclame voeren bij onze familie, vrienden en ook Facebook, Whatsapp, SMS… inschakelen. Trooper zal leven binnen onze club!